Professionell Webbdesign Applikationsutveckling Foto och videoproduktion
Skicka ett meddelande

Accelerans Innovative Solutions är ett innovativt företag inom IT-branschen som är specialiserad på att stödja mindre företag och föreningar, med hjälp av informationstekniska lösningar, att utveckla sina verksamheter och att bli effektivare och lönsammare.

Vi eftersträvar långsiktiga relationer. Vårt mål är att skapa ett långsiktigt förtroende och ett personligt samarbete med våra kunder, där kunden ser oss som en naturlig del av verksamheten, dit man kan vända sig för rådgivning eller problemlösning.

Vi lägger stor vikt på våra kunders behov och önskemål och försöker att vara en komplett samarbetspartner. För oss är det viktigt att alla företag får hjälp med hur just deras verksamhet kan utvecklas och bli mer framgångsrik av en satsning på Internet.

Våra kunder finns inom alla typer av företag. Vår inriktning är dock framför allt mindre bolag. Många av våra kunder är företag som anlitar oss som en IT avdelning där vi tar hand om drift och support, samt alla löpande uppdateringar så att kunden slipper bekymmer och kan fokusera på sin egen verksamhet.

Accelerans Innovative Solutions erbjuder ett brett utbud av tjänster och skräddarsydda lösningar helt utifrån individuella behov och varje unik situation. Vi skapar innovativa lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Varför välja Accelerans Innovative Solutions

Komplett lösning. Du slipper flera olika leverantörer, vi har det du behöver för att lansera din verksamhet på Internet.

Vi ordnar allt. Vi hjälper dig med arbetet så du kan fokusera på din verksamhet. Vi skriver dina texter, letar fram passande och professionella bilder, bygger upp hemsidan och designen.

Vettiga priser. En hemsida behöver inte kosta en förmögenhet. Vi kan erbjuda bra priser men fortfarande hög kvalitet.

Tillgänglighet. Vi hjälper dig när du behöver det. Med professionell och tillgänglig support kan du varje arbetsdag enkelt nå oss via e-post och telefon.

Trygghet. Vi säkerställer att vi förstår kundens behov genom att ha en kontinuerlig dialog med våra kunder. Vår ambition är att leverera tjänster som överträffar kundens förväntningar. Vi lämnar alltid 3 månaders garanti.

Långsiktig samarbetspartner. Vårt mål är att din hemsida ska kunna växa och utvecklas i takt med ditt företag. Med ständig utveckling av våra lösningar och tips på vägen vill vi ge dig de bästa möjligheterna för att lyckas på Internet.