Foto- och videoproduktion

Effektivt och billigt sätt att kommunicera.

Komplettera din hemsida med en företagspresentation, eller en reklamvideo.

De senaste åren har rörlig bild på nätet bokstavligen exploderat - dels i omfattning men också i betydelse. Webbfilm har blivit ett naturligt sätt för människor att ta till sig information. Idag är YouTube världens näst största sökmotor.

Att ha en webbfilm är därför inte bara ett utmärkt sätt att göra sin hemsida mer informativ och intressant, det är också ett effektivt sätt att positionera sig bättre i de sökningar som dina kunder gör.

Många företag väljer att presentera sig själv och sina produkter och tjänster genom en filmad företagspresentation på hemsidans förstasida. Film är bra på att visa hur en produkt eller en tjänst ser ut och fungerar.

Vi filmar och redigerar din företagspresentation för webbsidan, CD, DVD och Video. Vi hjälper er att lägga upp den på Youtube och på din egen hemsida.

Snygga och professionella fotografier lyfter verkligen en hemsida. Vi hjälper till med fotografering av t.ex. lokaler, personal och produkter. En reklamfilm av stillbilder är ett billigt sätt att marknadsföra sig och kan ha samma effekt som vanlig reklamfilm.

Foto- & Videoproduktion