Webbdesign - Avancerad hemsida
Avancerad hemsida för 11.990:- exkl. moms

Avancerad hemsida

Komplett webbplats med allt du behöver.

Precis som i våra andra paket, ingår allt som behövs för att göra din hemsida komplett. Vi skräddarsyr en egen unik design från grunden, anpassad till din verksamhet och helt enligt dina önskemål som gör ditt företag proffsigare i dina kunders ögon. Självklart ordnar vi med webbhotell, domännamn (www-adress), e-postadresser m.m.

För att lyckas med sin webbsida är det viktigt att man definierar syftet väldigt tydligt. Idag räcker det inte med att ”ha en webbsida”. Webbsidan ska vara en del av verksamheten. Vi jobbar gärna i nära samarbete med dig, där vi kan bidra med våra idéer och kunskaper om hemsidor, du med erfarenheten och kunskapen om din bransch.

Du är välkommen att kostnadsfritt diskutera med oss om hur du vill synas på Internet, och du kan då få en offert med ett fast pris.

Egen designad hemsida: en egen unik hemsida med upp till 15 sidor med text och innehål, huvudmeny och under menyer. Med snygg grafisk design och överskådlig navigation ökar läsbarheten avsevärt, så att dina kunder kan lätt läsa den viktigaste informationen om dina varor eller tjänster. Layout och gränssnitt anpassas fullt ut efter kundens önskemål.

Kontaktformulär: När besökaren/kunden har hittat den information eller produkt som efterfrågades är det avgörande hur enkelt det är att kontakta företaget eller köpa produkten. Med kontaktformuläret kan dina kunder kontakta dig direkt via hemsidan.

Avancerat formulär: Ett logiskt strukturerat och begripligt formulär för beställningar av varor eller tjänster, förfrågar, bokningar, m.m., underlättar för besökaren kommunikationen med dig och skapar fler och mer trogna kunder.

Avancerat formulärText- och bildredigering: Vi hjälper dig med formuleringen av korta och tydliga rubriker och tipsar dig om bra sätt att skriva texter och vad du bör tänka på när du ska berätta om ditt företag och dina tjänster för att din sida ska bli så bra som möjligt. Du får hjälp med rätt typ av bilder och redigering så att de harmonierar med texten och matcha din sida. Snygga och professionella fotografier lyfter verkligen en hemsida och rekommenderas varmt. Vi hjälper gärna till med fotografering av t.ex. lokaler och personal eller att hitta rätt urval av royaltyfria bilder.

Slideshow och fotogalleri: Hemsidor blir mycket snyggare med lite rörliga bilder och liknande. Vi skappar ett bildspel med upp till 5 bilder, som kan finnas på start sidan eller på alla sidor. Har ni bilder som ni vill visa upp på ett snyggt och enkelt sätt på er hemsida, skapar vi snygga bildgallerier med maximalt 15 bilder.

Domän och webbhotell: Du själv väljer domännamnet (www-adress) du vill ha till din hemsida. Behöver du råd och tips på vad du skall tänka på när du väljer webbadressen, så hjälper vi dig självklart med detta. Vi hjälper dig att registrera din domän och att lägga upp din nya hemsida på ett webbhotell.

Avancerad hemsidaE-post: Vi konfigurerar åt dig och dina anställda upp till 10 e-postadresser som du själv väljer och knyts till ditt domännamn. Till exempel: info@dindomän.se och namn@dindomän.se.

Sökmotoroptimering: Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer, t.ex. i Google. Bra sökmotoroptimering kan ge dig stora mängder bra besökare. Att synas på Google när någon söker efter det du erbjuder ger dig precis de besökare du vill ha direkt till din sajt.

 

Kontakta oss för att diskutera era idéer, eller för att få en offert utifrån era definierade specifikationer.