Webbdesign - Enkel Hemsida
Enkel hemsida för 4.990:- exkl. moms

Enkel hemsida

Ett billigt och snabbt sätt att visa upp ditt företag på internet.

En komplett hemsida med allt du behöver för att synas på nätet, består av några få sidor (max 5) med lite information om ditt företag, tjänster, m.m. Självklart enkla hemsidor kan dessutom byggas ut med nya funktioner och skulle du behöva fler sidor så går det alltid att köpa till extra sidor mot en rimlig kostnad.

Egen designad hemsida: en egen unik hemsida med 5 sidor med text och innehåll. Vi designar din hemsida för att passa just ditt företag och din målgrupp, så att dina kunder kan lätt läsa den viktigaste informationen om dina varor eller tjänster.

Kontaktformulär: När besökaren/kunden har hittat den information eller produkt som efterfrågades är det avgörande hur enkelt det är att kontakta företaget eller köpa produkten. Med kontaktformuläret kan dina kunder kontakta dig direkt via hemsidan.

Domän och webbhotell

Bild- och textredigering: Du skickar dina texter och bilder till oss och vi hjälper dig med formuleringen av korta och tydliga rubriker så man direkt ser vad hemsidan handlar om, vi redigerar (ampassar) dina bilder så att de harmonierar med texten och matcha din sida.

Domän och webbhotell: Du själv väljer domännamnet (www-adress) du vill ha till din hemsida. Behöver du råd och tips på vad du skall tänka på när du väljer webbadressen, så hjälper vi dig med detta också. Vi hjälper dig att registrera din domän och att lägga upp din nya hemsida på ett webbhotell.

E-post: Vi konfigurerar åt dig 2 e-postadresser som du själv väljer och knyts till ditt domännamn. Till exempel: info@dindomän.se och dittnamn@dindomän.se.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering: Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer, t.ex. i Google. Bra sökmotoroptimering kan ge dig stora mängder bra besökare. Att synas på Google när någon söker efter det du erbjuder ger dig precis de besökare du vill ha direkt till din sajt.