Övriga tjänster inom webbdesign

Övriga tjänster inom webbdesign

Vi skräddarsyr din hemsida med precis den design du vill ha och de funktioner du behöver.

Förutom att arbeta med webbdesign sköter vi även löpande uppdatering av din hemsida, bokar domännamn (www-adress) och webbhotell, konfigurerar din e-postadress och redigerar bilder för hemsidor med mera.


Löpande uppdatering

Sökmotorerna tycker om webbplatser som uppdateras ofta eftersom det indikerar att innehållet förblir relevant över tid och att ny information tillkommer. Vi ser till att din hemsida har alltid aktuell information (priser, erbjudande, nyheter, mm.). Det är lätt att uppdatera, mejla de nya texter, bilder eller uppgifter som ska ändras, så sköter vi resten. Vi tillämpar då timdebitering (500 kr. + moms), alternativt fast pris per uppdrag beroende på omfattning.

Pris: 500 kr. + moms per timme


Extra undersidor

Lägg till valfritt antal undersidor, utöver de som är inkluderade i ditt paket, till ett fast pris.

Pris: 150 kr. + moms.


Сopywriting

Själva texten och hur den presenteras är ofta det absolut viktigaste på en hemsida. Vi korrekturläser och redigerar din text och hjälper dig att få fram ditt budskap på ett välformulerat och informativt sätt anpassade speciellt för webben.


Flerspråksstöd

För dig som behöver mer än ett språk på din hemsida är detta ett perfekt tillval. Behöver du hjälp med översättning? Vi hjälper dig och garanterar högkvalitativa översättningar, språkgranskning och korrekturläsning på spanska och ryska.


Bildbehandling

Vi redigera dina bilder så att de harmonierar med texten och med den övergripande utformningen. Saknar du bildmaterial, hjälper vi dig att hitta rätt urval av royaltyfria bilder.


Fotografering

Snygga och professionella fotografier lyfter verkligen en hemsida och rekommenderas varmt. Vi hjälper till med fotografering av t.ex. lokaler och personal.

Pris: 1.500 kr. + moms per tillfälle, redigering av bilderna ingår i priset.


Bildspel

Hemsidor blir mycket snyggare med lite rörliga bilder. Med bildspelet kan du ha upp till fem bilder som alternerar på din startsida för att visa flera produkter och tjänster som annars skulle uppta för mycket utrymme.

Pris: 990 kr.+ moms.


Bildgalleri

Har ni bilder som ni vill visa upp på ett snyggt och enkelt sätt på er hemsida, skapar vi snygga bildgallerier med maximalt 15 bilder.

Pris: 990 kr. + moms.


Webbfilm

Publicera film på din hemsida. En film på hemsidan kan många gånger förstärka ditt budskap.

Pris: 490 kr.+ moms.


Logotyp

Vi hjälper dig att designa en enkel logotyp anpassad både för användning i tryck och på webben.


Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig gärna att sökmotoroptimera din nuvarande hemsida genom att identifiera nyckelord för din bransch och skapa metainformation som hjälper sökmotorer att ge en rättvis bild av din verksamhet (sökmotoroptimering onpage).