Webbdesign - Standard Hemsida
Standard hemsida för 8.990:- exkl. moms

Standard hemsida

Paket för dig med större ambitioner.

Vi hjälper dig med att bygga en hemsida som passar just dina behov. Standard hemsida är paketet för dig som har mycket information som du vill nå ut med till dina kunder och behöver flera sidor och undersidor.

Standard hemsida

Vi kan ge dig tips på hur du ska formulera dig på hemsidan för att dina tjänster/produkter ska nå ut till dina kunder på ett tilltalande sätt. Vi kan hjälpa till att hitta rätt urval av royaltyfria bilder eller att genomföra fotografering. Självklart ordnar vi med webbhotell, domännamn (www-adress), e-postadresser m.m.

Egen designad hemsida: en egen unik hemsida med 10 sidor med text och innehåll. Vi designar din hemsida för att passa just ditt företag och din målgrupp, så att dina kunder kan lätt läsa den viktigaste informationen om dina varor eller tjänster.

Kontaktformulär: När besökaren/kunden har hittat den information eller produkt som efterfrågades är det avgörande hur enkelt det är att kontakta företaget eller köpa produkten. Med kontaktformuläret kan dina kunder kontakta dig direkt via hemsidan.

Text- och bildredigering: Vi hjälper dig med formuleringen av korta och tydliga rubriker och tipsar dig om bra sätt att skriva texter och vad du bör tänka på när du ska berätta om ditt företag och dina tjänster för att din sida ska bli så bra som möjligt. Du får hjälp med rätt typ av bilder och redigering så att de harmonierar med texten och matcha din sida.

Slideshow: Hemsidor blir mycket snyggare med lite rörliga bilder och liknande. Vi skappar en bild spel med upp till 10 bilder, som kan finnas på start sidan eller på alla sidor.

slideshow

Domän och webbhotell: Du själv väljer domännamnet du vill ha till din hemsida. Behöver du råd och tips på vad du skall tänka på när du väljer webbadressen, så hjälper vi dig med detta också. Vi hjälper dig att registrera din domän och att lägga upp din nya hemsida på ett webbhotell.

E-post: Vi konfigurerar åt dig och dina anställda upp till 5 e-postadresser som du själv väljer och knyts till ditt domännamn. Till exempel: info@dindomän.se och namn@dindomän.se.

Sökmotoroptimering: Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer, t.ex. i Google. Bra sökmotoroptimering kan ge dig stora mängder bra besökare. Att synas på Google när någon söker efter det du erbjuder ger dig precis de besökare du vill ha direkt till din sajt.