Professionell webbdesign

Vi bygger din webbsida från grunden,
helt efter dina önskemål, speciella behov och förutsättningar.

Vill du eller ditt företag synas på Internet?

Då måste du ha en hemsida som kunder och/eller vänner hittar till! Vi erbjuder dig eller ditt företag professionell webbdesign och programmering av enkla eller avancerade hemsidor efter dina behov och önskemål till ett rimligt pris.

Vi hjälper dig genom hela processen, allt ifrån en grafisk profil till att formulera texter och att lägga upp din nya hemsida på ett webbhotell. Givetvis hjälper vi till med fotografering, bildredigering, logotypdesign, mm.

Vi utvecklar en hemsida som är lättöverskådlig, användarvänlig, lättnavigerad, tilltalande, informativ och skräddarsydd efter företagets profil, där utseende och innehåll förmedlar samma budskap och representerar företaget väl. De är dessutom sökmotorvänliga vilket ökar antalet besökare och leder till fler affärer. Vår uppfattning är att hemsidans främsta funktion är att maximera affärsnytta och generera affärer.

Din hemsida är ofta den allra första kontakten med dina kunder, det ställer höga krav på att webbplatsen skall ge ett gott intryck och spegla de värderingar du bygger din verksamhet kring. En funktionell webbdesign skapar tydlighet och gör informationen på webbplatsen lättare att ta till sig. Väldesignade användargränssnitt gör funktionen lätt att förstå och smidig att använda. Vi erbjuder tjänster för att skapa affärsnytta och lösningar som ger effekt. Vi ser till att våra kunder på bästa sätt kan ta tillvara potentialen med webben.

Förutom att bygga nya hemsidor och arbeta med webbdesign sköter vi även löpande uppdatering av din hemsida, bokar domännamn och webbhotell, konfigurerar din e-postadress, med mera.

Att få en väl fungerande, snygg hemsida behöver inte vara dyrt. Vi bygger webbsidor med kvalitet, med ett professionellt helhetsintryck och till ett rimligt pris. För att göra det enkelt för dig har vi tre paketpris på design och utveckling av hemsidor.

Vilken typ av webbsida behöver du?


 Detta ingår i paketet
Enkel hemsida
Standardhemsida
Avanceradhemsida
Egen unik webbdesign
Ja
Ja
Ja
Antal sidor (menyrubriker)
Upp till 5 sidor
Upp till 10 sidor
Upp till 15 sidor
Kontaktformulär
Ja
Ja
Ja
Avancerat formulär
-
-
Ja
Bild- och textredigering
Enkel
Ja
Ja
Slideshow
-
Ja
Ja
Fotogalleri
-
-
Ja
Domänregistrering
Ja
Ja
Ja
Konfigurering av e-postkonto
Max 2
Max 5
Max 10
Installation på webbhotell
Ja
Ja
Ja
Sökmotoroptimering
Ja
Ja
Ja
Pris (exkl. moms)
4.990 kr.
8.990 kr.
Från 11.990 kr.